0
Started

accessing the database error

Melissa Lind 6 years ago in By Screen / Design updated by Ezra Weinstein (Administrator) 6 years ago 3

This occurred after I applied a whole string of action sets, pressed apply and then interact.


InteractBuilder Version: 3.3 Build 325

Device: MacBook Pro

Processor: Intel Core i5

Memory: 4 GB

System: 10.6.8


--------------------

An error occurred while accessing the database.


An error occurred while accessing the database.


near "=": syntax error

Query: open


line 26 of handler "mouseUp" of group "Interact" of group "Toolbar" of card "Design" of stack "InteractBuilder" of behavior button "ToolbarB" of card id 1002 of stack "IBResources"

line 26 of handler "ToolbarPick" of group "Toolbar" of card "Design" of stack "InteractBuilder"

line 5278 of handler "SavePageElements" of stack "InteractBuilder" of behavior button "Stack B" of card id 1002 of stack "Behaviors"

line 5541 of handler "SaveBehaviors" of stack "InteractBuilder" of behavior button "Stack B" of card id 1002 of stack "Behaviors"

line 6093 of handler "CheckDBErr" of stack "libApp" of stack "libApp"

line 14245 of handler "DoError" of stack "InteractBuilder" of behavior button "Stack B" of card id 1002 of stack "Behaviors"

Answer

Answer
Started
Did you try closing the app and opening it again?
Under review

Did you try closing the app and opening it again?

I close and open the software again probably twenty times a day because of error codes over an eight hour period. I probably get 30 errors in a day total. I can always get it to work again...except for changing layers using the management tool on the bottom left. That seems to be a permanent error.


I send you these error reports because I assume they are helpful for you in fixing the errors, not because I'm stuck. Is that assumption correct? Let me know if there is a better way to relay the information.

Answer
Started
Did you try closing the app and opening it again?
Just a little bit more information would help tremendously. Specifically when you said you were applied a whole string of action sets, could you verify that you were in the Action Set Manager and specifically did this error come up when you clicked "Apply"?  If so, can you give us a quick idea of what action sets you were setting up.