+1
Not a bug

Animations not playing in "player"

Clint Sutton 6 years ago updated by Alin Alexandru Matei 6 years ago 1

I am having some major issues with animations!  When I add any animation element to the page, and set it to animate on anything, tap or page load etc, it works fine when i preview in the builder "interact".  But when I try view it in the "player" the animation crashes, and I get a bug report!


I have not tested the animations on an iPad as yet, so I do not know if it is the "builder" or the "player"?


Using PC, windows 7, 64bit


Example code pasted below:


InteractBuilder Version: 3.2 Build 307
Device:
Processor:
Memory:
System: NT 6.1

--------------------
An application error occurred while attempting to perform the last action.

Restarting InteractBuilder is recommended.

An application error occurred while attempting to perform the last action.

Restarting InteractBuilder is recommended.

Error: Chunk: can't find background / Chunk: can't find object / Object: does not have this property / set: error in source expression
Handler: Behavior_Animate_PlayFrame
Hint:
Location: Line 3860, char 45
Object: button id 1008 of group id 1010 of card id 1002 of stack "Behaviors" of stack "C:/Program Files (x86)/InteractPlayer/InteractPlayer.exe"

87: Line 3860 at char 45: Chunk: can't find background
77: Line 3860 at char 45: Chunk: can't find object
456: Line 3860 at char 38: Object: does not have this property
534: Line 3860 at char 1: set: error in source expression
253: Line 3859 at char 1: if-then: error in statement
241: Line 3859 at char 1: Handler: error in statement ----> Behavior_Animate_PlayFrame
353: Line 0 at char 0: Object Name: ----> button id 1008 of group id 1010 of card id 1002 of stack "Behaviors" of stack "C:/Program Files (x86)/InteractPlayer/InteractPlayer.exe"


line 150 of handler "errorDialog" of button "stsErrors_FS" of card id 1002 of stack "libSTSErrors"
line 10890 of handler "DoError" of stack "InteractBuilder" of behavior button "Stack B" of card id 1002 of stack "Behaviors"

Answer

Answer
Not a bug

See if this happens in the latest version 3.2.5.  The iPad version of the Player should be available a little later this week.

Started

We will work to fix this bug.

Answer
Not a bug

See if this happens in the latest version 3.2.5.  The iPad version of the Player should be available a little later this week.

Hi Ezra, I have just downloaded the new versions 3.2.5.  The builder seems to be working fine.  But the player is still not working correctly.  I am not getting any background images on my pages, and no animations are visible.


This is for the Windows player, have not tried the iPad version yet.