0

Accu Asus a41-x550a

kopenaccu 3 years ago 0

Portabiliteit is altijd geweest dat de belofte van de laptop. Zijnde kundig voor zet dat ding waarmee toegang tot een hele kamer decennia geleden, de PC, en krimpen dat tot de grootte van iets dat kan worden gedragen rond terwijl je vermoedelijk voor onderweg. Klein is goed, maar als we praten over het kijken naar een scherm dat u niet wagen wilt af in Honey I Shrunk het grondgebied van de kinderen. Omdat grote schermen ook goed zijn. Een regelmatige Catch-22 als je wil. Dat is waarom het is altijd goed om te hebben van een keuze. Het belangrijkste verschil tussen de Accu Asus A41-X550E gaming laptop en de ASUS ROG STRIX GL502VS we de andere dag meestal bezien komt neer op grootte.

Dit is groter. Een stuk groter. En niet alleen in termen van onroerende goederen het scherm met 17.3" versus 15.6" maar in te bouwen ook - dat is ongeveer net zo solide als ze komen. Deel gaming laptop, deel draagbare gaming PC die is een stuk makkelijker om mee te nemen. In zowel design en prestaties biedt een ander te nemen over het geheel genomen "laten we een GeForce GTX 1070 in een laptop".

Met een gewicht van 4,3 kg of zo de Accu Asus a41-x550a is niet iets dat realistisch in je schoot voor langere tijd zitten kon. Niet dat het bedoeld om, de grotere, solide ontwerp en koeling kansen dat afkomstig is van en dat dat betekent de hieronder specs op de eenheid die we getest konden vrij gemakkelijk overclocked voor uitzonderlijke gameprestaties dat is over het algemeen rustig lopen. Dat is een duidelijke plus.

Bij een fatsoenlijk formaat van 17,3" levert het 75Hz paneel heldere en levendige beelden dat geweldig is over het algemeen gebruik van de PC. De G-Sync-ondersteuning is een mooie bonus voor games ook. Ondersteuning van maximaal 64 GB DDR 4 RAM is iets dat je normaal gesproken in een desktop ziet, maar de G752VS is alles over desktop gaming waarneming zonder offer - en uiteindelijk de grotere omvang betekent veel is verpakt in onder de motorkap. En nogmaals, dit natuurlijk leidt tot betere koeling.

Uitzonderlijke bouwkwaliteit, een grote chromen afwerking en gewoon solide helemaal rond. Voor een laptop deze grootte, Accu Asus a32-n56 echt levert waar het telt met de G752. En het is niet moeilijk te zien waarom, zoals het ontwerp heeft bestond voor de laatste paar jaar - steeds een fan favoriet in het proces. Het toetsenbord is ook een van de beste die we hebben gezien op een laptop, met een comfortabele rubberen laag daaronder is gewezen. Het soort functie die alleen echt opvalt omdat we hebben geprobeerd met en zonder. Het touchpad is wereldklasse ook zoveel touchpads gaan. Want ja, ze geen vervanging voor een goede muis zijn. En als gevolg van de totale omvang van de G752, die een muis rond mag geen probleem.

Voeg in het koele oranje ontwerp van de achter-vent, geborsteld metalen chroom accenting en de G752VS beide kijkt en voelt als een premium product. Geen hoeken werden gesneden en niets over het voelt goedkoop op geen enkele manier.

Met indrukwekkende hardware specs te overeenkomen met de totale omvang en kwaliteit te bouwen, terug testen van de prestaties van het spel zeer vergelijkbaar – en indrukwekkende – getallen naar de ASUS ROG STRIX GL502VS. Maar dankzij de betere koeling en hogere totale klok snelheden de Accu Asus a32-n55 presteerden beter over de meeste titels.

De enige plek waar die het niet was met Dawn of War III. Met de laptop die we getest uitgevoerd van de Intel Core i7-6820HK, in tegenstelling tot het 7de equivalent van de serie, deze CPU afhankelijk titel een beetje langzamer uitgevoerd. Maar toch, zeer indrukwekkende resultaten.

3DMark resultaten waren ook als wat je met een tuig gebouwd rond de NVIDIA GeForce GTX 1070 verwachten zou. Verdomd goed.

De Futuremark VR Mark 'Orange Room' test was volgende, die realistisch simuleert VR hardware en laat u weten als je tuig goed genoeg is. Met een score van 3.000 wordt de basislijn of laagste dat u voor Oculus Rift gebruik willen zou. Net als met de Accu Asus a32-k93 scoort de ASUS ROG G752VS meer dan 8.000 hier. Indrukwekkend.

Asus A32-K72 Accu

Een plek die de G752VS teleurstelt is in de goede afdeling. Meestal we niet te veel verwachten van een laptop sound-wise, maar voor een gaming laptop die kan bogen op spel-ready geluid en extra software zoals ASUS Sonic Studio en Sonic Radar, we waren niet de resultaten te klinken zo verwacht, goed, crummy. Een van de redenen om een systeem te creëren dat groot zou zijn voor geluid, waardoor gaming op de G752VS met een fatsoenlijk paar koptelefoon een must.

Met de uit het vak Overclocking die dankzij diverse profielen kan worden aangepast, volgens de PCMark 10 score boven de ASUS G752VS is een welomlijnd werkpaard over allerlei soorten toepassingen en gebruikt buiten gaming. Multitasking is geen probleem, noch is het gebruik van het voor meer ingewikkelde dingen zoals 3D-Modeling of digitale productie. De solide bouw, koeling en totale grootte van de eenheid maken tot het een grote draagbare PC. Of, gaming laptop. Het feit dat dit ergens in het midden zit is zowel een vloek als een zegen. Groot in sommige gebieden, in anderen ontbreekt. Maar zelfs zo, het is een ontwerp dat we kunnen krijgen achter – u hoeft alleen te worden in de markt voor een gaming laptop die u meestal op een vlakke ondergrond gebruikt. Dat vereist ook een grote draagtas.

http://luckyforum.org/blogs/kopenaccu/49676-accu-voor-asus-a41-x550e

http://www.unlockperu.com/blogs/kopenaccu/1312-laptop-accu-voor-asus-a41-x550a