0
Under review

consistent way to lose a just-added action

SeanB 6 years ago updated by Alin Alexandru Matei 6 years ago 3
Twice following these steps I have added a 3rd action on an action, and it has been lost.

  1. I have frame anim. element A in background, frame anim. element B in foreground, transparent element C masking tap on B
  2. I have onPageLoad animate B with linear transition from right to center stage, and hide mask C
  3. In Action Manager, on element B I add a 3rd action TAP > animate self + linear exit stage left
  4. I duplicate element A, which has a TAP animate self, creating elem. D
  5. D is above B, I leave it and drag it into place. I'll move it to background later
  6. I run Interact mode
Expected: elem B rolls in from stage right, I tap it and it exits stage left
Actual:Elem. B rolls in. Nothing happens when I tap B, or D, or A.

Back in Design mode I check my elem B actions. There are only 2. My 3rd was not preserved. A and D have their actions.

I have since added the 3rd via the good old original Action sub-tab, and not cloned anything over elem B. it's action 3 now persists.

Answer

Answer
Under review
I tried to recreate this situation but everything is working as it great. Neither one of the action sets is disappearing.
Yep frame animation editor popup is unstable. I went to add a frame, decided against it, and deleted the unwanted frame. In Design mode It threw my line positions off, showed items borders that are zero, and app briefly locked up. Something bad happens when you interact with frames beyond adding > picking image source. In Interact mode the 45 degree line stuck so I had to fix it (again), but at least the zero borders stayed zero (the false black line around the triangles)



Adding or deleting a frame it doesn't do anything to the shape elements. One thing that I noticed and forwarded to our lead developer was that the line shape is changing it's position when I switch from Design Mode to Interact Mode. 
Answer
Under review
I tried to recreate this situation but everything is working as it great. Neither one of the action sets is disappearing.
Ah good, thanks for forwarding this one! Be sure to test with lots of zoom and mode toggling.